(Verwarm de oven voor 200 graden)

 

Voorgerecht #1
Hummus
van witte boon-Hollandse asperges-zeekraal-gekonfijte citroen-gepofte bonen
(eventueel met spekcrumble)

1.    Leg het gerecht op het
bord

2.    Strooi de gepofte bonen
over het gerecht

3.    Verdeel de vinaigrette over het gerecht



Tussengerecht #2

Rode bieten risotto-vinaigrette van maggiplant-oude geitenkaas-crumble van macadamia- en amandelnoten

 

1.     Doe de risotto in een pannetje en voeg 5 eetlepels water per persoon toe aan het pannetje.

2.     Roer de risotto op laag vuur warm, als het warm is voeg de helft van de geitenkaas toe.

3.     Controleer even hoe lopend de risotto is, dit mag best wel erg smeuig zijn namelijk. Als je denkt dat het te vast is, voeg dan nog wat water toe.

4.     Als de kaas gesmolten is schep je de risotto in een bordje/kommetje

5.     Strooi de noten over de risotto

6.     Verdeel de vinaigrette over de risotto

 

7.     Verdeel de rest van de kaas over de risotto

 

SzOEP

Wisselende SzOEP van SzOEP Amersfoort

1. Warm het soepje op, in een pannetje, op laag vuur, met het garnituur

2.     Schenk de soep in een kom/bord/glas

3. Schep de creme fraiche in het soepje

Hoofdgerecht #3

Aardappel dauphine-babypaksoi-saus van truffel-spinazie
(eventueel met kalfshaas of winterpeen van the BASterd)
 

1.       Doe het aluminiumbakje, met onder andere de aardappeltaart, in de oven voor ±15 minuten (mocht je winterpeen hebben i.p.v vlees voeg deze dan ook gelijk toe!)

2.       Zet ondertussen een pannetje op laag vuur met de saus erin.

3.       Zet het aluminiumbakje met het vlees nadat de rest 10 minuten in de oven zit ook in de oven, en verwarm alles dus nog voor de resterende 5 minuten.
(CHECK EVEN OF ALLES WARM IS! ANDERS NOG IETS LANGER 
😊)

4.       Als alles warm is, leg de aardappel op het midden van het bord

5.       Leg hier tegen aan de paksoi en de spinazie

6.       Leg hier tegen aan het vlees/de winterpeen

 

7.       Schenk de saus over het gerecht

                           Nagerecht #4

Tartelette van rabarber en appel met creme anglaise

 

1.     Schenk de creme anglaise over het taartje